AB Småland!

En inspirerande butik med tillhörande café som borde upplevas av de som tycker om att pyssla om sitt hem med grönt&skönt, fina äldre möbler, små skålar, glas, tyger, skärbrädor, korgar och mycket mycket mer.
Mitt i centrala Malmö ligger sedan några år AB Småland som jag är helförtjust i, och många med mig. Butiken följer aktuell säsong med en skön mix av äldre bruksföremål och möbler med en del modernt & nyproducerat. Workshops och olika slags aktiviteter erbjuds också i butikens lokaler, verkar skoj!
Heja AB Småland helt enkelt!
Användbart och fint finns det gott om här att pryda måltiden med! Håller just nu på att gå sönder av nyfikenhet, vår köksrenovering ser sitt slut och om en vecka är det finito. Då skall jag minsann åka hit för att köpa något fint att pryda det "nya" köket med.
Vid mina butiksbesök på AB Småland hör det liksom till att det blir en stund i cafét, brukar välja dagens goda soppa med gott bröd därtill.
Mycket grönt erbjuds omkring i butiken och apropå citronträd, efter en lång och D-vitaminfattig säsong blommar nu mitt citronträd i vardagsrummet. Doften är fullkomligt ljuvlig och slår alla doftljus man kan tänka sig. Då blomningen är över, kommer den flyttas ut för en förhoppningsvis varm och skön vår och sommar med massor av sol, låt oss hoppas!
Inspirerande grön miljö alldeles intill caféet! Jag som älskar möbler och material från förr blir alldeles tokspeedad här. Vill ju ha precis allt;)
Läängtar nu väldans mycket efter att vår trädgård ser ut så här på nytt, snart så minsann, men först våren med rabarber, nässlor och grön sparris att mumsa på!
Kram Louise by Lisa på landet