36 timmars i London!

Ibland behövs det inte luftombyte under så lång stund för att få gott om tid för avkoppling, insupa "nytt", rå om varandra, gå långa promenader, äta gott, dricka gott, ta en tupplur i en skön fåtölj på ett av stadens caféer, provsmaka nytt, inspireras av sin omgivning, ges nya idéer, ladda batterierna och ha det allmänt härligt. Nyligen åkte vi till London tillsammans, min käre make och jag, och lämnade barn inkl. löss hemma för en stund..
Att möta hösten i London kan både innbära sol och vindstilla och regn/hagel och kulingvarning under en och samma timme. Vi fick uppleva allt, nästan, under 36 timmar i ett intensivt London. Ett axplock av vad som åts & sågs!!
Ljuvlig lunch på Elliot´s vid sidan om Borough Market, fänkålsallad på surdegsbröd och en himmelsk ostsufflé därtill.
Inte ett Londonbesök utan ett antal timmar på Borough Market.....
En del människor åker till London för att shoppa kläder, fullt förståeligt! Själv strosar jag runt i matrelaterade butiker, marknader och äter konstant, en massa godsaker- de minnena ger mig de bästa reseupplevelserna!
Tidig fredagsfrukost på Balthazar med klassisk Egg Royale blev den godaste starten i storstaden.
Flotta drinkar på Artesian med efterföljande middag på Social Eating Club- alldeles utmärkt gott från början till slut.
Dag 2 gick det knappt att vara utomhus då Londonvädret visade sig från sin sämre sida. Det gjorde oss ingenting, vi vandrade från café till hotelllobby till restaurang. En kanna te och några småkakor smakade ypperligt på The Connaught i Mayfair. Då vi kom några timmar för tidigt fick vi nöja oss med några småkakor istället för deras enastående Afternoon Tea, det var nog lika bra det. Det och mycket mer får helt enkelt sparas till nästa Londonvisit..
 
Bye Bye!
Kram Louise by Lisa på landet
2 kommentarer publicerat i Resemål
Taggar: #artesian, #balthazar, #boroughmarket, #elliots, #london, #socaileatinghouse, #theconnaught
#1 - - namme.blogg.se:

Det jag vill se i London är museet och allt historie intressanta saker där i:-)

Svar: Jag håller med om att kultur är ett måste vid storstadsbesök. Det får bli mer av nästa gång då vi har lite mer tid. Adventshälsning till dig....
Lisapålandet

#2 - - Linnéa - The Hungry Gosling:

Ser jättemysigt ut :)

Svar: Tack snälla- London är verkligen mysigt på sina ställen;)
Lisapålandet