Ett sant smultronställe!!

En av höjdpunkterna i sommartid är att åka runt på landsbygden och stanna till lite här och där och finna nya smultronställen, men även, för allt i världen besöka hederliga favoriter och klassiker som ligger en varmt om hjärtat sedan tidigare besök. Det kan vara allt i från en vidunderlig utsiktsplats, en välsorterad gårdsbutik, till ett charmigt café eller vad som helst som man gillar!
Lillaro är verkligen ett fantastiskt café och butik som ligger mellan åkrar i utkanten av skånska Förslöv, mellan Ängelholm och Torekov, ett stenkast från havet!
En plats, allt annat än mimimalistiskt och stramt- här råder maximal charm av möbler, blommor, omkringpromenerande höns och gott att äta och dricka. Väl värt ett besök!!
Rosorna i trädgården är mer generösa än någonsin då vi besöker Lillaro i mitten av juli. Inte helt fel att inta eftermiddagskoppen vid denna plats. 
Hemlagat och hembakat, såklart! Chokladsnittarna var himmelska, likaså caféts smörgåsar, kaffe och thé!
Älskar de väderbitna borden och stolarna som står utplacerade i trädgården, att sitta vid under sitt besök på Lillaro!
Duken på sniskan men vad gör väl det, ett urcharmigt lusthus att sitta och samtala i då vädret inte inbjuder att sitta utomhus! Blommor i vas, överallt! Sommaren är som gjort för att ta in små söta blommor från trädgården, från kvällspromenaden eller dikeskanten och sätta i ett litet glas, förgyller verkligen!
Idéfullt och kreativt med härlig inspiration ges vid ett besök här. På ovanvåningen finns fin butik...
Visst ser det inbjudande ut!
Ett årligt besök vid Lillaro är ett måste för mig. Försöker pricka in en solskensdag då trädgården och blommorna sprider maxad sommarfeeling. Mätt och belåten efter ett besök vid detta café kan ett dopp vid sandstranden i närliggande Stora Hult varmt rekommenderas..
 
Skånekram till er alla
 
 
 
 
Visa fler inlägg