Bland Böcker och Interiör, hos Reimers..

Häromkvällen var jag på utflykt och blev åter igen påmind om att den skånska landsbygden är hissnande vacker så här års med sin emellanåt klarblå himmel, värmande sol, sin generösa grönska och variationen av stundsvis platt, stundsvis kuperade landskap.
Vid kanten av Ringsjön var vi ett härligt sällskap inbjudna till en smakfull butik, Reimers Bok & Interiör fylld av antika böcker, kvalitetstyger, tapeter, moderna lampskärmar och en mängd stilsäkra ting.
Vi åt gott, minglade, shoppade och hade det alldeles förträffligt trevligt!
Så mycket fint att vilja ta med hem till sitt egna lilla bo, vi får väl se vad det kan bli!
Såå smakfullt bibliotek och antikvariat fyllt av svenska klassiker. En härlig mix av den äldre stilen med genuin bibliotekskänsla mixat med moderna lampor, tavlor och vackra "conversation pieces" såsom de 2 vitpälsade charmtrollen under det vackra bruna bordet!
Hög stämning tack vare bubbel i glasen, goda tilltugg och underbar miljö med en gassande sol genom de stora fönstrena som vetter ner mot Ringsjön.
På borden varvades butikens fat och skålar till försäljning tillsammans med blommor att se på och munsbitar att smaka på.
Ett tufft våningsfat för servering av såväl bruschetta, chokladpraliner, skagentoastar som Gazpachoshots i glas! Användbart, klassiskt och snyggt!
 Hortensior en masse- love it!
En assiette med ett antal godbitar som lagats av bloggerskan själv, lite salt, lite sött, lite frasigt, lite knaprigt- i en väl utvald varieté!
Fantastiska tyger från ett antal olika leverantörer såsom, Morris, Sanderson och Mulberry! Mitt absoluta favorittyg var ett såå härligt linnetyg i såväl vitt som grått- underbart att både röra vid och se på! Det får nog bli att önska sig ett antal meter eller 2 eller 10...

Charmiga ljusstakar, lampfötter, lampskärmar, salt och pepparkar, vaser och krukor- en klockren mix-och perfekta presentbutiken där allt går att beställa via webshopen.
Här har vi tjejer det väldigt bra hos Reimers Bok & Interiör! Med mig hem fick jag nedan läckra fat av "guld" med söta små tassar som jag kommer få stor användning för som dessertbricka alternativt bordsbricka för trädgårdens olika blommor i vas. Även en lampa med tillhörande lampskärm fick följa med hem, känns som att mina inköp kommer bli väl omhändertagna och passa finfint hemma hos mig!
Till sist blev det en vanilj och kanelpannacotta med rabarberkompott och crumble serverad från mitt nyinköpta guldfat!
Kan utan tvekan konstatera- En fulländad kväll hos Reimers där alla våra flickors sinnen maximalt tillgodosetts!

2 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: #Reimers, #inredning, #lisapalandet.com, #morris, #mulberry, #reimersbokinterior, #sanderson
Visa fler inlägg